onsdag, mars 05, 2008

läskigt rent

idag har jag kört sopmaskin! det var kul o lite läskigt.
jag har alltså börjat jobba igen, jag har ett vik på ett fastighetsbolag i Göteborg. snart har jag arbetat mig igenom de flesta i Sverige känns det som.
jag har i princip kört alla maskiner och traktorer som finns men aldrig en sopmaskin så det var nytt o spännande. mycket att hålla reda på o pilla med. rent coh fint blev det.

ikväll gick det ett program som heter Rent hus. jag har väldigt svårt att titta på sådana program för jag blir lite äckel-faschinerad över hur människor (hur? varför?) verkligen kan ha det hemma.
jag minns Lisa bloggade om nån städsekt hon hittat på nätet en gång, så illa ska det ju inte vara, men folk måste väl kunna hålla undan o ordning på saker i hemmet? hittar man inte köksbordet, hunden eller sina kläder är det kanske dags att städa, slänga skiten, rensa i röran?
pleeez....

jag har med glimten i ögat blivit jämförd med städfanatikern Monica Geller i "Vänner" men även jag kan ha det lite smutsigt ibland! fast inte så länge...

.

3 kommentarer:

Helena Ferry sa...

Bra med jobb! Coolt med sopmaskin!

lisa sa...

Kan bara instämma med Helena! Grymt tufft med sopmaskin! Det har jag aldrig kört, men oj vad svårt det verkar.

Är det ett helt nytt ställe du jobbar på? Alltså nytt för dug?

sericea sa...

jo det är fräckt faktiskt. man blir lite sopgalen, att det måste bli jättejätterent! längs med kanterna o på lekplatserna blir man helt manisk :o)

japp helt nytt ställe. Som ditt förra fast en av tre (B, F o P) om du förstår? :o)