söndag, mars 09, 2008

söndagsskit

av diverse anledningar har jag inte lyckats tvätta sedan jag flyttade. det börjar alltså bli ont om rena kläder.
glad i hågen kånkade jag ner min enorma tvättpåse till tvättstugan idag och efter lite trixande upptäckte jag att det inte fanns någon el till maskinerna. då läser jag på informationslappen, Tvättider: vardagar och lördagar.
hmm idag är det ju söndag. skit också...

ute är det värsta ruggvädret så jag kanske bara borde stanna inne och mugga i min brist på rena kläder. hur jag ska ta mig till jobbet imån blir en annan gåta.


*

8 kommentarer:

Fundera grönt sa...

Så du har blivit göteborgsbo igen?! Välkommen! Nästan grannar kanske? :)
Här är det likadant. Med tvättstugan på söndagar alltså. Tvättade igår ...
Ha det gott trots smutstvätt :)

lisa sa...

Det är bizarrt det där men tvättningförbjudenpåsöndagar. Som att man skulle drabbas av dåligt samvete för att man inte är i kyrkan istället :)
Kanske lite risky så här i början, men kan du inte smygtvätta lite på jobbet? Råka behöva tvätta ett arbetsplagg, och toppa maskinen med eget?

sericea sa...

fundera grönt - jajamän. jag följer numera den rätta läran :o)
grannar, mja, jag vet ju inte var du bor, men jag bor i kära Kortedalarna igen som vanligt.

Lisa - jag har viss förståelse över om man bor precis ovanpå en tvättstuga så blir man nog less om det tvättas 24/7 men det är ju på lördag o söndag som folk har TID att tvätta.
är det risky att tvätta på jobbet? det har jag alltid gjort :o)

Fundera grönt sa...

Lärjeån är mitt promenadstråk också, så visst är vi nästan grannar. Du hade ju en bild på mitt hus på bloggen för ett bra tag sedan ... om du minns? :)

Helena Ferry sa...

Snart jobbar vi båda två heltid och då lär det bli att flexa för att åka hem och tvätta... eller lägga sin lediga lördag (nej tack!). Jag är villasugen...

sericea sa...

fundera grönt - jasså, ja då minns jag, jag fattade som att du hade flyttat därifrån. men då kan vi promenixa ihop nåndag :o)

Fundera grönt sa...

Nej, jag bor kvar. Är dock i Mariestad väääldigt ofta! :)
Men promenerar gärna absolut! Vi kanske kan promenixa till Lärjeåns trädgårdar vid tillfälle och om tiden räcker till...?

sericea sa...

låter finemang! :o)