onsdag, december 03, 2008

en tand och lite visdom fattigare

idag var det dags för den stora operationen, borttagning av en visdomstand. för den som aldrig dragit ut en tand rekommenderar jag det verkligen inte. ni andra vet vad jag pratar om. Sköt era tänder för helvete så slipper ni denna pina och plåga. det var något av det värsta jag varit med om i mitt liv. min mun är en känslig sak och någon har våldfört sig på den. men tanden fick jag med hem!
det var lite jobbigt ett tag men sen var jag glad att jag lyckats genomföra det. fast nu har jag något så gräsligt ont, som knappt går att beskriva.
mycket värktabletter och vila så borde jag kunna genomlida även detta.


*

5 kommentarer:

Lilla B sa...

Det går över fortare än man tror!
Hälsningar från en som varit med förr :)

lisa sa...

Stackare! Krya på dig!

Jo sa...

Åh, stackare! Jag som tyckte synd om mig själv när jag bara lagade ett hål... Och de ville säkert ha bra betalt för att plåga dig också?

"Krya" på dig!

Anonym sa...

Äre nåt jag avskyr så är det tandläkarbesök... jag minns alltför väl knakandet från att dra ut visdomständerna... Och att inte kunna äta mat sen..!
Lycka till, det läker fort som sagt

johanna sa...

Lilla B - jo jag hoppas det, men inga uppmuntringar hjälper när det är som värst tyvärr!

LIsa - tack!

Jo - allt med tandläkaren är ruggigt, men vissa är mera känsliga. ja fy fan vad dyrt det blev! 2260 spänn för allt elände.

ValleyGirl - vanliga tandläkarbesök brukar jag kunna klara utan knorr, men aldrig att dar ut fler tänder. never! jag ser ut som en uppblåst hamster och lär väl inte kunna tugga på flera dar.
burr sa Bull.