lördag, november 01, 2008

Solen skiner, köp gardiner!

Nu har mina nya gardiner kommit upp. Dom piffade till sovrummet rejält tycker jag. På bilden nedan, som är fotad för att visa en lampa, kan man se dom gamla vita gardinerna. det blev lite stelt med bara vita.


*

8 kommentarer:

Fundera grönt sa...

Schnyggt! Jag är en sån där hopplös människa som kör utan. Gardiner alltså. Men jag har fin utsikt :)

Anonym sa...

Snygga gardiner och trevligt sovrum!

Svar: Jo, jag vet om hur vintrarna kan vara i Göteborg - jag var där 97-98 medan jag pluggade Media & Komm. vetenskap. Jag bodde på Chalmers studenthem, det var väldigt bra!

Nja, saknar inte snön, det finns massor av snö bara två timmars bilkörning upp i bergen om man vill. Jag kan t.o.m. se snö på de högsta bergstopparna. Det konstiga var att när jag kollade upp det sen, så HADE vinterns första snö anlänt i Umeå på samma dag som jag drömde det...

johanna sa...

fundera grönt - tack! men det är olika vilket fönster det gäller. jag klarar mig utan gardiner om fönstret är snyggt o det passar men just i sovrummet känns det lite kallt/kalt utan nåt i gardinväg. annars kan gardiner mest kännas ivägen tycker jag, tex i v-rummet vid balkongen o sånt.

valley girl . tackar tackar! ah, ja då är det ju ingen fara. människor kanske är olika anpassningsbara när det gäller årstiderna, jag skulle nog tycka det var ganska konstigt. jag uppskattar skiftningarna så mycket, att det sker överallt så nära en, inte att man måste åka till snön om man vill ha den, om du förstår.
Ja Göteborg är en fin stad, kul att du trivdes.
hur länge har du bott där borta?

lisa sa...

snygga gardiner, och snygg stol brevid!

johanna sa...

tackar o jajamän! stolen är speciellt spanad o inköpt från blocket i sthlm!

Anonym sa...

Hej igen!
Jag gillade Götet sen jag kom dit som liten (släkt där), sen älskade jag stan ännu mer när jag var 15 på Gothia Cup och sen till sist blev det bara Gbg jag kom in i när det var dax att läsa C-kursen i Media... Tror du jag var glad??

Jo, jag erkänner att saknaden av årstiderna försvinner aldrig. Jag har snart bott 4 år i LA. Tidigare hade jag 2 år av årstider medan vi bodde i Utah där min man pluggade ett tag, där vi oxå träffades via en holländsk kompis! Där var det vackert både höst och vinter. Har fina naturminnen därifrån!

Kram!

Anonym sa...

Jättejättefint! Nån gång i framtiden ska vi också börja klura över inredningsdetaljer... men just nu är det såklart fokus på mer basala grejer, som att få undan alla kartonger överallt...

johanna sa...

helena - jo klart man är sugen på att börja inreda bums men med kartongen högt o lågt blir det kanske inte så storslaget som man tänkt sig ;o)