fredag, mars 13, 2009

surt sa räven

senaste Sköna hem ramlade in genom dörren idag. jag är faktiskt inte ett dugg imponerad. det är samma skit hela tiden.
lyxiga Östermalmsvåningar bosatta av läkare/advokater/mediafjantar med Superellipsbord, Poulsenlampor och marmor i badrummet, eller stora sekelskifteshus på Djursholm inredda i vitt vitt vitt vitt, 18oo-tal och shabby chic skit stilen, eller retrotrendiga barnfamiljen som övergett stadsvåningen och flyttat ut till "landet" alltså Bromma/Nacka/whatever och fått kontakt med naturen genom en gräsmatta.

jag kanske är extra sur och svårflörtad idag för att min mage bråkar med mig. magkatarr på uppsegling gör ingen glad. min mage som brukar vara så snäll och pålitlig, som står emot åksjuka, gamla bananer, tvivelaktiga matrester, barnpussar och matförgiftning. nu har den svikit mig.
det är som ett svart surt hål i min mage som äter upp mig inifrån, jag ber om ursäkt för den målande beskrivningen, men va fan, det är skit.
lösningen är att äta ofta o lite, trista saker, inget kaffe,te, starkfetsaltstektsurmat, ingen god mat alls, inget vin.
man får det av stress, men hallå, jag är nog en av de minst stressade människorna som finns.

det är fasen till att magen ska få förstöra min sköna arbetslöshetssemester!

förövrigt har jag sagt upp min prenumeration på Sköna hem, jag orkade inte med mera. jag tycker det är samma saker som återkommer hela tiden. ibland har dom trevliga inslag men nä, jag orkar inte. yta yta yta. sura magen och jag är trötta på det.

*

7 kommentarer:

Jo sa...

Alltså. Don't get me started om SH.. Jag har också tröttnat på dem. Det är inte särskilt mycket att läsa i dem, bloggar är mer uppdaterade. Man kan ju köpa den någon gång, men att prenumerera är ju lönlöst. Inte ens billigare än att köpa lösnummer?! Vad är då nyttan med det?

Jag skulle iaf säga upp prenumerationen och DÅ fick jag minsann ett erbjudande om att köpa tre nummer för nästan ingenting. Ska man behöva HOTA med att säga upp pren för att få ut ngt extra som prenumerant? Blä, sa jag och sa upp skiten!

Linda V sa...

Jaså... är det samma skit fortfarande. Jag slutade läsa den för ett par år sen för jag blev så irriterad av samma anledningar som du verkar det som.

Linda V sa...

PS. Lät inge vidare med magen. Man kan ju inte verka normalt utan fungerande mage.

Anonym sa...

Visste inte att man inte fick dricka te heller...har samma problem här och fuskade med vin igår. Inget kul är det med värken i magen. Hoppas att våren kan få oss att må bättre. Inre stress syns ju inte på ytan.

johanna sa...

Jo - jag fick också ett sånt erbjudande men det kändes pinsamt. bort bort. det lilla som är bra räcker inte.

Linda V - jag har kämpat på. jag har slutat läsa både Damernas Värld o Allt om Trädgård de senaste åren, SH har jag klamrat mig fast lite vid och hoppats att snart snart, kanske det blir bättre?
men nej. nu är det slut. :o)
tack jag hoppas också magen blir bra snart.Slottis - koffein är det magen inte gillar läste jag på det allsvetande Internet ;o)
men jag fuskar lite jag med ibland, helt utan roliga drycker funkar ju inte livet.
jag hoppas magen blir bättre snart, både din och min.

Lilla B sa...

Krya på dig!

johanna sa...

Lilla b - tack kära du!