fredag, oktober 24, 2008

fult och fint vare här!

Jag blev så förtjust över Camellias kommentar till mitt inlägg om fula rabatter, så jag måste lägga in ett till! fast här har jag lagt in några fina också. det är inte bara tråkigheter här i världen!dessa tre bilder nedan är från en rabatt i närheten av mitt jobb. jag tror tyvärr att det är en kollega till mig som är ansvarig för detta oerhört tragiska verk!

det är ju bra att inte plantera för tätt, men alltså..


jag tycker mera att det ser ut som ett grönsaksland,
med militäriskt räta rader.sen till något finare. har ni inte kikat runt på nybyggena på Eriksberg och Sannegårdshamnen på Hisingen i Göteborg så tycker jag att ni borde göra det nu, genast och bums! dom har inte sparat på krutet här inte, utan det är många nya innovativa designer (designs?) stilar! på både trädgårdssidan och arkitektursidan. många gröna fräcka gårdar med spännande planlösning och snygga rabatter som kompletterar moderna modiga hus.

denna "rabatt" finns framför ett litet torg på Eriksberg och tyvärr missade jag att ta ett kort från andra sidan, rakt ut mot Göta Älv och hamnen. den är väldigt stram, stilig, strandig och gråsilvrig coh jag tycker den är fantastisk. det var något jag anmärkte på när vi var där och tittade men jag minns inte vad det var.

ni vet väl att man kan ta Älvsnabben över till Hisingen och sen promenera längs hela "älvpromenaden" och ta snabben tillbaka till stan i andra änden?
sist men inte minst, min stolthet från jobbet i Sthlm.
paradrabatten nummer ett!


*

3 kommentarer:

lisa sa...

Eftersom Stockholm ligger lite för långt bort, får jag väl ta och bege mig till fiendesidan Hisingen och kika!

johanna sa...

japp! jag har iofs en liten rabatt på jobbet som är min design men den är varken storslagen eller spektakulär. bara snygg :o)

Hanneles paradis sa...

Kul rabatter, lite olika...